Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Hoe kan ik weer inschrijven in Nederland?

Ik was Resident in Spanje, nu heb ik mijn huis daar verkocht, en is mijn residentie geannuleerd door Spanje.
Ik heb als woningzoekende toen in vakantiehuisje gekocht in Ommel Gemeente Asten. De Gemeente Asten weigert mij in te lasten schrijven in hun BRP omdat ik in de winter in verblijf in Mexico. Ik ben echter meer dan 4 maanden per jaar in Nederland en ben dan verplicht me in te laten schrijven. De Gemeente Bladel heeft toen geadviseerd voor een postadres bij mijn Familie. Maar de Gemeente Best weigert mij in te schrijven omdat ik een gekochte woning heb en mijn meubilair en tandenborstel in de Gemeente Bladel is. Ik dreig nu mijn rijbewijs te verliezen en niet in de mogelijkheid te zijn mijn paspoort te verlengen. Alsmede ook mijn ziektekosten verzekering Particulier in Spanje te verliezen omdat ik daar geen Resident meer ben.
Ik ben geboren Nederlander 01-07-1948 te Eindhoven als ook mijn echtgenote geboren te Vught 20-08-1958. Gaarne vernemen wij van U de mogelijk om toch ingeschreven te worden In Nederland.
Vriendelijke groet

Lijkt mij verstandig als u in bezwaar komt tegen de beslissing van de gemeente Asten. Op voorwaarde dat u zich wel op dat adres mag inschrijven als bewoner, niet alle bestemmingsplannen laten dat toe. Als u buiten de termijn bent zal u opnieuw een aanvraag moeten indienen mocht u menen dat deze gemeente onjuist heeft gehandeld.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag