Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hallo,

In 2013 heb ik een auto ongeluk gehad, ik ben van achteren aangereden. Auto afgeschreven. Gelijk mijn verzekering gebeld en er werd een man van ..... toegewezen aan mij.
Ik heb mij de volgende dag gemeld bij mijn huisarts en die heeft mij doorgestuurd naar het ziekenhuis om foto's te laten maken van mijn rug en nek. Geconstateerd dat ik een whiplash had. Van de artsen het advies gekregen om 6 weken rust te nemen en ik kon verwachten dat ik spierpijn zou krijgen. Na 6 weken zou alles weer hersteld zijn.
Na die 6 weken ben ik terug gegaan naar de huisarts met nogsteeds last van mijn rug en nek en daarbij van mijn borst, onderbuik en scheenbenen. De arts heeft kijk onderzocht en het bleek het syndroom van tietze te zijn aan mijn borstbeen maar hij kon niet garanderen dat dit door het ongeluk kwam.
De dokter en de man van ...... adviseerde mij te stoppen met sporten(wat ik die 6 weken al gestopt was) en te minderen in werk, omdat ik niet langer dan maximaal 4 uur achter elkaar actief bezig kon zijn (stofzuigen, boodschappen doen of werken).
December 2014 is er een vrouw van ..... langs geweest om de letselschade nogmaals in kaart te brengen omdat de man van ...... het allemaal niet meer snapte. Deze mevrouw vertelde mij dat het een lastige kwestie zou worden omdat ik een net starterd bedrijf heb en nooit een vast werkgever heb gehad. Maar wel het advies om geen 40urige baan meer te doen.
Ook in deze maand is er een medische arts vanuit .... geweest om nogmaals het letsel te beoordelen. Dit was een jonge man en kwam heel zenuwachtig over, hij heeft alles gecheckt en mij verteld dat het totaal niet goed was maar hij niet wist wat precies,
Dit is allemaal doorgestuurd in verslagen naar de man van ...... maar eigenlijk is het daar bij gebleven. Ik kreeg te horen dat ik vaker naar de huisarts had moeten gaan met mijn klachten( ik ben geen huisarts loper). Inmiddels weten ze niet meer wat ze met mij moeten en wil de tegenpartij mij uitkopen voor een bedrag van €17000.

Mijn klachten nu zijn elke dag:
Rug, nek, borstbeen, hoofdpijn en nogsteeds maar maximaal 4 uur per dag werkzaamheden verrichten, daarna moet ik plat liggen en ben ik heel moe.

Ik wil mij best laten uitkopen omdat ik er eigenlijk wel klaar mee ben na zo'n lange tijd, alleen weet ik niet of dit bedrag redelijk is, ik ben nog maar 22 jaar en moet nog werken tot mijn 67e en dat met maar 4 uurtjes per dag.. Dus dat kan nooit.
En ik weet niet of ik dan überhaupt nog verzekerd ben voor mijn rug en nek.
Een oplossing daarnaast weet ik niet? Aangezien ik van niemand advies krijg hoe of wat te doen. De man van ...... zegt: ga maar naar de dokter en vraag maar wat hij denkt dat goed is om te doen.
Ik weet niet meer wat ik nu moet doen, hebben jullie een oplossing?

Wat vervelend voor u dat u nog klachten heeft na een ongeval. U wilt graag een advies met betrekking tot het aangeboden bedrag. U heeft een second opinion van een ervaren letselschadespecialist nodig. Ik ben bereid u van advies te dienen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Indien u hiervoor voelt, neem dan rechtstreeks contact met mij op. Ik ben u graag van dienst. Ons kantoor heeft het Keurmerk Letselschade.

Beoordeel dit antwoord:

Vervelend dat u zoveel klachten hebt door het u overkomen ongeval.

Als ik uw verhaal zo lees, dan lijkt mij het bedrag dat u wordt aangeboden redelijk laag. Nu u zelf ook twijfelt of de vergoeding toereikend is, adviseer ik u om uw dossier voor te leggen voor een second opinion aan een ervaren letselschadeadvocaat.

Indien u dit wilt ben ik, (LSA/ASP)letselschadeadvocaat, bereid om vrijblijvend naar uw zaak te kijken. U kunt daarvoor contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Wat vervelend dat u door toedoen van iemand anders al zo lang problemen heeft en het er dus naar uit ziet dat u ook nog heel lang klachten houdt. Het is dan ook redelijk dat de verzekeringsmaatschappij van de automobilist daarvoor schadevergoeding moet betalen. Het is lastig om concreet aan te geven hoeveel schadevergoeding redelijk is in uw geval. Daarvoor is het nodig om een goed onderzoek te doen. Ik heb ruime ervaring met letsel door verkeersongevallen. Op grond van mijn ervaring moet ik wel vaststellen dat, nu u nog steeds ernstige klachten heeft, een bedrag van € 17.000,- wel erg laag lijkt.
Bij behandeling van letselzaken wordt ik ondersteund door een medisch adviseur die de medische informatie goed kan beoordelen.
Normaal kan ik mijn kosten helemaal verhalen op de verzekering van de automobilist zodat het u uiteindelijk helemaal niets kost.
Als u wilt kunt u daarom de informatie die u heeft aan mij toesturen en dan zal ik helemaal gratis en zonder verplichtingen uw zaak bestuderen en mijn advies geven. U kunt daarvoor rechtstreeks met mij contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag