Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


hallo ik zit met een probleem ik heb een auto ongeluk gehad met een belgisch voertuig en de meneer was fout omdat hij tijdens het inparkeren mijn auto raakte ik ben verzekerd bij aegon w.a.+ we hadden allebei geen schadeformulier bij en de politie kwam erbij en heeft een rapport van het ongeval gemaakt ik heb daarna alleen een notitie brief van de politie gekregen met de standaard gegevens van de meneer naam adres geboortedatum . eenmaal thuis heb ik mijn verzerkering op de hoogte gesteld en die zijden dat ik geen rechtbijstand verzekering had afgesloten en ik er zelf achterna moest en de tegen partij aansprijkelijk moet stellen nou is mijn probleem dat ik niet weet bij welke verzekerings maatschappij die meneer verzekerd is en mijn verzekering zegt dat ik het via google moet uit zoeken en de politie waar ik vanochtend was zij dat de verzekering dat moet uitzoeken dus nu zit ik met een probleem ik heb schade aan mijn auto maar ik weet niet waar ik moet beginnen en hoe ik erachter kan komen bij welke verzekeringsmaatschappij die man verzekerd is ik heb alleen zijn kenteken en fotos van het ongeval

ik hoop dat iemand mij zo snel mogelijk kan helpen bedankt!

Dat is inderdaad een lastige situatie. U heeft gelukkig wel het kenteken van de wederpartij, daarmee heeft u in ieder geval een begin. Als u dat wilt, kan ik voor u trachten de schade te verhalen. Ik kan op basis van het kenteken de juiste Belgische verzekeraar achterhalen. En met deze verzekeraar of de Nederlands vertegenwoordiger contact leggen.
Mocht u interesse hebben, dan hoor ik dat wel van u. In ieder geval heb ik dan de foto's nodig en een kopie van het rapportje van de politie.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag