Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


hallo ik heb een vraag hoop dat jullie me een antwoord kunnen geven hierop ik ben een teamleidster bij een wasserij in hoorn dat ben ik nu ongeveer 6 jaar nu heb ik vrijdag een gesprek gehad en wordt me in een keer verteld dat ze me weer in de productie willen zetten dat ik nu in een keer niet meer goed functioneer als teamleidster ben er nooit op aangesproken heb nooit een beoordeling gesprek gehad dus weet ik ook niet wat fout is en waar ik me in verbeteren moet ik moest dus vandaag een antwoordt geven en heb ik gezegd dat ik mijn functie niet ga neerleggen heb ik daar goed aan gedaan zie graag een antwoordt tegemoet bij voor baat dank

U heeft verstandig gehandeld. Zou er al sprake zijn van disfunctioneren dan zal de werkgever eerst moeten bezien of verbetering mogelijk is en een plan van aanpak moeten opstellen.

Beoordeel dit antwoord:

Wat uw werkgever doet kan niet door de beugel. Er is een dossier, waaronder beoordelingen, nodig en bovendien moet eerst een verbetertraject worden ingegaan. Ik raad u dan ook aan te blijven aangeven nergens mee akkoord gaan en zo nodig juridische hulp in te schakelen. Arbeidsrecht is mijn specialisatie en ik help u hier graag bij. Neem gerust vrijblijvend rechtstreeks contact met me op.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

gelukkig begon al te twijfelen aan mezelf ze hebben me ook gezegd dat het nu naar het hoofdkantoor gaat en dat die het gaat afhandelen met mij ik heb ook mijn dossier opgevraagd en een bevestiging van mijn gesprek van vrijdag heb ik daar ook goed aangedaan


Ja zeker hebt u dat goed gedaan.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

ik wacht het nu eerst af maar stel dat ik met jullie in zee zou gaan wat gaat me dat dan kosten all


Mijn tarief baseer ik op de inkomsten van de klant en het belang van de zaak. Wellicht komt u voor gefinancieerde rechtshulp in aanmerking. Ik kan u dus niet direct zeggen wat de kosten voor u zouden zijn. U kunt mij uiteraard altijd rechtstreeks benaderen voor meer informatie over kosten.

Beoordeel dit antwoord:

We mogen hier geen tarieven noemen. U kunt hiervoor uiteraard wel vrijblijvend rechtstreeks contact met me opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

hallo ik had al eens hulp gevraagd aan jullie maar heb nu dus een gesprek gehad met iemand van personeelszaken ze zijn niet zo blij met dat wat ik gedaan heb nu hebben ze me allemaal voorstellen gedaan van miss naar een ander filiaal heb meteen nee gezegd ze hebben me een voorstel gedaan van ik behoud het salaris wat ik nu heb maar wel dat wanneer er een cao verhoging komt krijg ik die maar mijn salaris van teamleidster wordt wel afgebouwd dus dat betekent dat ik nooit meer met mijn salaris omhoog zou gaan dus heb nee gezegd toen was er een voorstel van een bedragje mee te geven en heb ik gevraagd van hoeveel met een behoud van een uitkering konden ze me nog niet zeggen heb meteen gezegd geen 5 duizend want daar ga ik niet mee akkoord ze vroeg toen van wat had je in gedachten ik zei meteen mijn dienstjaren haha maar heb gezegd van ik hoor wel van jullie wat het wordt en dan kijken we verder heb niks ondertekend alleen heb ik wel gevraagd of ik alles wat ik heb besproken zwart op wit kan krijgen op papier heb ik daar goed aan gedaan en wat denken jullie wat ik eventueel kan vragen zonder dat er een rechter er aan te pas moet komen zie graag een antwoord tegemoet bij voor baat dank


Wat redelijk is, is niet te beoordelen zonder meer te weten van de situatie, uw leeftijd, uw huidige dienstjaren en nog veel meer. Bij ontslag spelen ook nog andere zaken zoals het vermijden van een WW-hiaat. En de vraag is of de andere opties misschien niet toch beter zijn in uw geval. Het blijft dus zaak persoonlijk met een arbeidsrechtjurist te overleggen.
Arbeidsrecht is mijn specialisatie en ik help u hier graag bij. Neem gerust vrijblijvend rechtstreeks contact met me op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag