Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


goedendag myn dochter heeft een nul uren contract als oproepkracht van 1 juni en eindigt op 30 november 2014.nu heeft ze schriftellyk ontslag genomen op 22 september 2014.ze is die dag aangenomen by een ander bedryf daar moet ze zaterdags meelopen hoe alles werkt.haar werkgever wil niet meewerken want ze had haar ingepland de maand oktober ze zei je moet tot en met zaterdag 1 november werken.kan dit want er staat geen opzeg termyn in contract.myn vraag kan ze stoppen met werk haar werkgever dreigt met boete 500 euro artikel 7;650, lid 3 BW wendtwerkgever deze boete ten eigen bate aan.wat moet myn dochter doen .

Of uw dochter dit contract tussentijds kan opzeggen (met andere woorden: ontslag nemen), hangt af van wat er in dat contract staat.
Staat er een tussentijds opzegbeding in het contract? Dan kan uw dochter het contract opzeggen volgens de voorwaarden die daar in staan.
Staat er geen tussentijds opzegbeding in het contract? Dan kan een tijdelijk contract als dit alleen met wederzijds goedvinden tussentijds beƫindigd worden. In dit geval is de werkgever het er niet mee eens, en zal uw dochter dan moeten doorwerken tot het contract afloopt op de dagen dat ze ingeroosterd is.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust direct contact op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag