Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Goedendag,Ik wil mijn zoon aangereden door de auto bij de voetgangersoversteekplaats vragen,Nu heeft een been in het gips,Artsen moeten betalen en ik heb geen geld,wat te doen?

Als bekend is wie de eigenaar van de auto is dan kunt u die aansprakelijk stellen. Die moet dan alle schade, waaronder de medische kosten, betalen.
Mijn advies is om daarvoor een letselschadespecialist in te schakelen. De kosten daarvan kunt u namelijk ook verhalen op de verzekering van de automobilist als die aansprakelijk is.
Als u wilt kunt u rechtstreeks met mij contact opnemen en kan ik direct voor u aan de slag gaan.

Beoordeel dit antwoord:

Ook als de eigenaar van de auto niet bekend is maar u wel kunt aantonen dat uw zoon door een auto is aangereden kunt u de schade vorderen. In dat geval kunt u naar het Waarborgfonds Motorverkeer. Het id zeker aan te raden een letselspecialist (met Keurmerk Letselschade) in te schakelen. Ons bedrijf kan dit coor u doen. Wij zijn altijd kosteloos voor slachtoffers. Wij zijn graag bereid u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik ben de advocaat heeft verteld me niets, maar wat ik moet ik naar de dokter met mijn zoon en ik heb geen geld om een dokter te betalenGratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag