Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Goedemorgen,

Ik heb al een aantal jaar voor ouderschap met mijn ex, wij hebben samen 3 kinderen.
Ik zal het kort houden, al jaren zorgt dit voor veel problemen, ontrust en stress voor de kinderen en mij. De regel is in de even weken zijn ze bij mij en de oneven bij vader. Nu heeft dit jaar 53 weken, dat gebeurt eens in de zoveel jaar en hierdoor vallen nu 2 oneven weken achter elkaar, waarvan de kinderen een halve week bij mij zijn ivm oud en nieuw, die we elke jaar afwisselen.
Nu ziet vader de eerste week als mijn week met de kinderen maar ik heb mijn hele leven en dat van de kinderen zo geregeld dat de kinderen de even weken bij mij zijn.
Inmiddels is er ook een zorgmelding bij veilig thuis vannuit de politie, die daar pas s nachts op bezoek is geweest en dat was niet om koffie te drinken, de kinderen waren toen daar.
Ik weet nu niet meer wat ik moet doen, er is geen communicatie en overleg dus co ouderschap maakt het dan naar mijn idee onmogelijk.

Afhankelijk van de exacte omstandigheden van u en de kinderen kan het wellicht wenselijk zijn om tot een andere verdeling van de zorgtaken/de omgangsregeling te komen. Of dat kans van slagen heeft, kunt u het beste even bespreken met een advocaat, die vervolgens voor u deze procedure eventueel ook kan opstarten. Desgewenst kunt u contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag