Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goede middag ik heb met mijn ex in 2008 een huis gekocht nu blijkt dat we niet meer samen verder kunnen zij wil bij haar nieuwe vriendin wonen en ik zou graag in dit huis willen blijven wonen we hebben wel nogsteeds een samenlevingsregeling hoe kan ik dit het beste aan Paken?

Het lijkt me raadzaam om samen rond te tafel te gaan zitten om uw idee te bespreken en om te bekijken of dit financieel haalbaar is. U heeft namelijk de medewerking van uw bank nodig als u enig eigenaar en dus ook enig schuldenaar wilt worden. Denk ook even aan wat u voor elkaar heeft geregeld aan partnerpensioen.
Succes.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb al gekeken of ik een hypotheek op het huis kan krijgen en dat kan helemaal.alleen heeft mn ex nu bijna heel het huis leeg gehaald .haar en een paar van mijn spullen mee genomen ,terwijl ik aan het werk was. dus ik denk dat ze me nu ineens alleen nog gaat tegen werken wat zou ik nu kunnen doen en wat kan ik van haar verwachten? Ook omdat we dus nog gezamelijke rekening hebben voor de hypotheek en gezamelijke verzekeringen en een samenlevinscontrakt??


Reactie van de vraagsteller

Tekening=rekening excuus


Ik adviseer u om samen een afspraak te maken bij een advocaat of een notaris om te bekijken wat ieder van u wil en om deze afspraken vervolgens vast te leggen. Dti schept duidelijkheid voor jullie allebei.
Succes.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag