Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Detacheringsbureau gaat niet akkoord met aanbod organisatie die mij wil overnemen.

De organisatie waar ik op dit moment werk wil mij in vaste dienst nemen maar het detacheringsbureau vraagt een absurde overname fee. De organisatie heeft al de maand april reeds als verlening aangeboden maar het detacheringsbureau blijft vasthouden aan hun eis. Hierop heeft de organisatie een ultimatum gesteld waarin ze nog een maand extra verlenging voorstellen, zodat ik per 1 juni in vaste dienst kan komen.
Echter laat het detacheringsbureau zich van hun slechtste kant zien en willen als extra eis op de preferred supplier list. De organisatie heeft mij al laten weten dat dit conform de gestelde eisen niet gaat gebeuren. De situatie is als volgt, als het detacheringsbureau niet akkoord gaat, dan gaat de organisatie op zoek gaat naar een vervanger. Ik heb een 0 uren contract die per direct kan opzeggen maar uiteraard zit er een een concurrentie beding op van een jaar met sancties.
Vraag: wordt het UWV of heb ik eindelijk geluk en heb ik op mijn 55ste een vaste baan.

Wat het detacheringsbureau doet mag niet! U en uw aanstaande werkgever moeten dan ook direct contact opnemen met een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat (lid specialisatievereniging). Vaak is het eerste gesprek (max. half uur) gratis (zie ook www.zoekeenadvocaat.nl).

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag