Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


De kapper heeft mijn haar verpest met letsel

Ik ben vandaag bij de kapper geweest om mijn blonde lokken wta bij te kleuren , ik wou de donkere stukken iets lichter. Helaas heeft de kapster dit verpest , ik had witte punten terwijl ik 22 ben , mijn haar begon met grote plukken gewoon uit te vallen en ik ik heb een blaasje op mijn hoofd door de sterke peroxide.
Ik heb het aangegeven dat het pijn deed en dat de kleur totaal niet is zoals ik het wou. Wou mijn mooie dikke blonde lokken houden maar heb nu dun uitgedroogd haar dat net stro lijkt, een wond en een kleur die een mix tussen bruin wit en groen/paarse plukken.
Van een excuss naar de ander c je stelt je aan , het is geen wond , die wond hoort erbij. Je vorige kleur was lelijk en deze kleur ( die echt afgrijselijk is ) staat je veel beter.
Ze forceedre me om 55 euro te betalen en willen de situatie niet oplossen. Wat zijn mijn rechten?

Ik adviseer u om omgaand een afspraak met de huisarts te maken en naar de wond(en) te laten kijken. Verzoekt u dan ook om vastlegging in uw dossier van de bevindingen van de huisarts. Dan hebt u bewijs van het letsel.
Wat betreft het verpeste kapsel zou u er ook goed aan doen om dat te laten beoordelen door een andere kapper, of althans expert op dat gebied. Laat u diens bevindingen vastleggen. Indien deze andere kapper van oordeel is dat de knipbeurt niet goed is uitgevoerd, hebt u ook daarvan een bewijsstuk.
De betreffende kapper die een en ander verpest heeft zou u in een aangetekend schrijven aansprakelijk moeten stellen voor de schade. Ik neem overigens aan dat die kapper wel verzekerd zal zijn zodat uw claim naar de verzekeraar zou kunnen worden doorgestuurd.Juridisch gezien zou u betreffende kapper tevens moeten sommeren om het kapsel te herstellen of althans alsnog op de afgesproken wijze in orde te brengen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag