Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Blokhut voor permanente bewoning op agrarische grond, mag dat?

Ik woon op dit moment thuis bij mijn ouders in huis. ik heb een vriendin en ik zou graagte haar gaan samen wonen. wij zijn beide nog jong en hebben hier dus niet al te veel geld voor. nu hadden wij het idee om bij mijn ouders thuis een blokhut te bouwen op een plek waar nu al een andere schuur staat. hier zijn natuurlijk meerdere problemen bij. ik woon samen met mijn ouders op een groot terrein. Hier op staat een huis en een grote schuur. voor de rest is er nog agrarische grond. deze grond bestaat uit 3 weilanden, een schuur en een stuk bestrating. Wij zouden op de plek van de schuur op de agrarische grond graag een blokhut neer willen zetten.
Weet iemand op welke manier we dit legaal zouden kunnen doen en hoe dit kan zonder hele hoge kosten te maken? We hebben al gekeken aar het gebruik van sloopmeters maar dit bedrag komt veel te hoog uit.

Ik hoop dat iemand ons kan helpen

Nee dat is meestal een verboden uitbreiding in de zin dat er dan meer dan een huishouden woont op een plek dat is aangewezen door het bestemmingsplan voor 1 huishouden. De agrarische situatie maakt het doorgaans moeilijker omdat er dan een wederopbouw van een schuur moet zijn. Voor uitgebreid onderzoek mag u mij benaderen of u kijkt zelf in ruimtelijkeplannen.nl.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag