Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste Rechtswinkel.nl,

Op 09 september 2019 heb ik een abonnement aangesloten met (Samenvatting bedrijf). Ik zou hiervoor iedere maand samenvattingen krijgen voor de vakken die ik dat school jaar zou krijgen.

Echter, in het eerste blok van het tweede semester hadden ze geen samenvatting geleverd (noch verkochten ze deze samenvatting) van het vak Finance 2. Wat best raar is, want je betaald €12 euro per maand, en de samenvattingen zijn ongeveer 6 euro per stuk dus je gaat er van uit dat je er twee krijgt. De laatste periode van het tweede semester heb ik tevens geen samenvatting ontvangen omdat ze deze niet hadden.

Ik ben dit jaar abonnement aangegaan omdat ik dacht elke samenvatting zou krijgen voor elke vakken. Tevens, wordt er tot 09-09-2020 elke maand €12 van mijn rekening afgeschreven terwijl ik van de zomer geen samenvattingen ontvang. Dit heb ik vooraf niet geweten, ik dacht namelijk dat ze met een jaar contract voor het schooljaar bedoelde. Nu betaal ik €12 terwijl ze niks leveren.

Mijn vraag is wat mijn rechten zijn? Ik vind het namelijk niet eerlijk dat er €12 iedere maand wordt afgeschreven terwijl ik niks krijg oen voor bepaalde vakken niks ontvang. Terwijl andere aanbieders in deze markt wel samenvattingen voor deze vakken leveren voor een prijs van €5/6.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Dan zijn ze toch in gebreke met datum verleden en als u brief schrijft in verzuim en zegt u op want de aanbiedingen van de samenvattingen zijn toch gericht op fatale termijnen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag