Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste rechtswinkel,
Mijn werkgever heeft besloten om 'afscheid' van mij te nemen en heeft mij ontslag aangezegd. De reden hiervan is het missen van een klik tussen mijn directeur en mijzelf. Hierdoor is onze samenwerking niet optimaal en heeft hij het volgende aangegeven bij mij: Ik zie geen verbetering en die verwacht ik ook niet waardoor ik heb besloten afscheid van je te nemen. Ik ben hier toen niet tegenin gegaan omdat ik erg verrast was. Nu hebben ze mij een voorstel gegeven waarbij ze zich houden aan hun 1 maand opzegtermijn en willen mij vervolgens 1 maandsalaris + het beetje vakantiegeld dat ik heb opgespaard meegeven. Ik werk nu bijna 3,5 jaar hier. Ik ben al bezig met informeren over mijn rechtsbijstand, een familielid en een kennisje zijn bekend met arbeidsrecht dus geven mij ook advies, maar wat moet ik nu doen? Wat ik hoor, sowieso bezwaar aantekenen voor mijn ontslag, maar hoe verwoord ik dat? Ik heb nog nooit met een situatie als deze te maken gehad dus ben een beetje radeloos. Alvast bedankt voor jullie hulp en advies. Met vriendelijke groet!

Om u goed te kunnen adviseren is er iets meer informatie nodig: exacte datum indiensttreding, uw geboortedatum, kopie arbeidsovereenkomst.
Hebt u al een vaststellingsovereenkomst in concept ontvangen? Wellicht dat u die mij door kunt sturen, zodat de inhoud kan worden beoordeeld?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste Sonja, allereerst hartelijk dank dat je mij hierin wilt adviseren.
Mijn exacte datum indienst is 14 april 2009, mijn geboortedatum 18 oktober 1986, kopie arbeidsovereenkomst kan ik u mailen en ik heb inderdaad al een beÃĢindigingsovereenkomst in concept ontvangen. Wilt u deze ook inzien? Hoe kan ik deze documenten het beste bij u krijgen?


Via de optie "direct contact" bij het betreffende antwoord, kunt u uw gegevens verstrekken aan de jurist die uw vraag heeft beantwoord.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag