Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ben twee jaar geleden aangereden .heb zware ongeluk gehad gebroken hand gebreke elleboog ribben waar van mijn hand niet meer goed is .er is politie geweest ambulant heeft mij meegenomen naar ziekenhuis.mijn vraag was politie is wel geweest maar heeft geen proces verbaal gemaakt.heb bij stichting processen verbaal benaderd voor kopie van het proces verbaal van politie.men heeft niet de beschikking over een proces verbaal .zo is het mij bericht.hoe kan ik als weten wie de agenten waren .want er is 112 gebeld

Een advocaat of verzekeraar kan het rapport bij de Stichting Processen Verbaal opvragen.
Het kan zijn dat het is doorgezonden naar de Officier van Justitie als de dader mogelijk strafrechtelijk vervolgd wordt.

Ik neem aan dat de verzekeraar van de automobilist wel aansprakelijk is gesteld door u?
Anders zou ik dat zo snel mogelijk doen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met mij.

Beoordeel dit antwoord:

Het proces-verbaal kan door uzelf via het internetformulier op de website van Stichting Processen-verbaal worden opgevraagd. U geeft aan dat u contact heeft gehad met Stichting Processen-verbaal en dat zij niet beschikken over het proces-verbaal. In dat geval zijn er twee mogelijkheden of er is alleen een mutatieset opgemaakt door de politie en deze is niet naar de Stichting gezonden of men heeft het proces-verbaal wel opgemaakt maar naar de Officier van Justitie gezonden. U vraag wat u nu het beste kunt doen. Een brief sturen naar de politie en daarin onder vermelding van datum van het ongeval, kentekens van de voertuigen en de plaats waar het ongeval gebeurd is, vragen of men een proces-verbaal of mutatieset heeft opgemaakt. Mocht men wel een proces-verbaal hebben opgemaakt en men heeft dit verzonden naar de Officier van Justitie, vraag dan waar men dit naartoe heeft gezonden en wat het parketnummer en het proces-verbaalnummer zijn. Met de informatie, die u dan krijgt, kunt u het proces-verbaal opvragen bij de Officier van Justitie. Mocht men alleen een mutatieset hebben opgemaakt, vraag dan of men dit naar de Stichting Processen-Verbaal wil sturen en vraag of men even aangeeft wanneer men dit doet zodat u bij de Stichting Processen-Verbaal gericht hiernaar kunt vragen.

Mij is niet duidelijk of u beschikt over een belangenbehartiger. Zo niet danwel u bent niet tevreden, dan kan ik u wellicht van dienst zijn. Neem dan even contact met mij op. Mocht u vragen omtrent het vorenstaande hebben, dan kunt u mij uiteraard eveneens contact met mij opnemen. Ik help u graag.

Beoordeel dit antwoord:

Ik heb ervaring met letselzaken. Ik heb in het verleden meegemaakt dat de stichting procesverbalen de stukken niet kon vinden omdat de informatie net niet helemaal juist was Als u wilt kunt u vrijblijvend en gratis met mij contact opnemen dan ga ik proberen voor u bij de stichting Procesverbalen of op een andere manier het proces verbaal voor u op te vragen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag